Zagrejati rernu na 180 stepeni.
Pomešati med feferone Vorcester sos i sirće. Dodati kadulju i začiniti solju i biberom. Zaseći pileće grudi 3 puta dijagonalno, staviti u ne-metalnu, vatrostalnu činiju i preliti sa mešavinom od meda. Ostaviti u marinadi 1h.
U međuvremenu, napraviti 8 ražnjića od povrća, dodajući 1 komadić paprike, 1 gljivu,1 tikvicu i 1 krišku luka. Staviti pile u rernu i peći 20-30 min, prevćući 2-3 puta tokom pečenja.
Kuvajte pirinač po uputstvima sa pakovanja. Zatim, premažite tiganj sa malo više ulja i kuvajte raznjiće od povrća. Kada bude pečeno, izvadite pile na tanjir. Pomešajte preostali sos sa sokom od pileta i prepolovite na pola. Iscedite pirinač i isperite ga u ključaloj vodi.
Podelite pirinač na 4 tanjira, stavite 1 komad piletine na pirinač, stavite 2 ražnjića na piletinu. Prelijte ražnjiće sosom i služite.
Med u ishrani
Glavna jela