Ribica - slatkovodne ribe Balkana

| Vrste | Tehnike | Recepti | Zabava | Utisci | Pčelica | Linkovi | Kontakt | Mapa | O nama | Novosti | Home page |

Sadržaj:

Vrste riba
Tehnike ribolova
Recepti
Vedre stranice
Knjiga utisaka
Kontakt
Mapa sajta
O nama

Nešto više o:

Basu
Intervju - Bas
Bolen
Jaz
Buljež

Srodni linkovi:

EX YU sajtovi
Svetski

Vi ste

posetilac
od 01.Feb.2006.

Riblje ćufte

Potrebno je:

Priprema:

Iz kuvane ribe izvaditi središnju kost, ostalo samleti. Dodati začine, pire krompir, sitno naseckani peršun i vodu. Praviti ćufte, uvaljati u prezle i peći na vrelom ulju. Odlagati na papirni ubrus da upije ulje, a potom ređati u plitki činiju na listove zelene salate.

Preuzeto iz knjige "Veliki posni kuvar" , Šabac 2003.

Valid XHTML 1.0 Strict! | O nama | Mapa Sajta | Kontakt | © 2004 - 2006 prof. Duško Obradović sa učenicima gimnazije "Veljko Petrović" Sombor